Kuba Hanzelka v polovině sezóny !

Sezona je už za svou polovinou a nás již pomalu čekají přípravy na sezonu příští. Ale pěkně popořadě, jelikož vynecháváme další závod ,,malého mistráku“ tak přípravy směřují k Barum Rally. Auto je nyní v dílně a čekáme na motor který by se nám měl někdy další týden vrátit z repase. Jinak v nastavení auta změny asi dělat nebudeme ale to je předčasné řešit, vše budeme dolaďovat až na testu. Mým cílem nebude IRC do kterého jsem sice přihlášen ale mou prioritou bude posbírat co nejvíce bodů do MMČR, rád bych se viděl v první pětce v ,,českým mistráku“

Vyhlídky do budoucna?

Letos nás ještě čeká Rally Příbram, Rally Jeseníky a Vsetín. Plánujeme starty i na Rallyshow Uherský Brod a Mikuláš Rally Slušovice, jednáme i o startu na Pražským Rallysprintu ale to je zatím předběžné. Rád bych se svezl s ,,wrcéčkem“ tak snad se to podaří.

Jak jsem již avizoval tak pomalu plánujeme příští sezonu, v plánu máme MMČR a MČR a pár zahraničních startů, sezona pro mě začne už v lednu na Janner Rally. Tradičně pojedeme s Fabii s2000 avšak není vyloučené že vytáhnu z garáže starého Micáka.

Příspěvek byl publikován v rubrice Tiskové zprávy a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>