Zdeněk Omelka jede se strojem z dílen M-Sport

Zdeněk Omelka se účastní RBR Cupu s vozem třídy WRC.Tento vůz pochází z dílen M-Sportu.Je to Ford Focus 06.Tento vůz je po Marcusi Gronholmovi.Zeptali jsme se Zdeňka na pár věcí ohledně sezóny a ohledně vozu.Zdeňku jak ses dostal k tomuto vozu?„K tomuto vozu sem se dostal přes kamaráda Kubu Hanzelku.Stalo se to vlastně tak,že za Kubou přišli lidi od Dynamic týmu.Kuba odmítl auto na RBR Cup,protože už má připravenou Škodovku a koupil na ni nové věci.Kuba se mě ptal,jestli nechci si vyzkoušet WRCéčko.Tak jsme se domluvili na testu.Tento test probíhal v Itáli nedaleko Říma.A tak sem se vlastně dostal do WRCéčka.“ První soutěž začíná v Rakousku,jak se na tuto soutěž těšíš a co od ní očekáváš ? „Od této soutěže neočekávám nic velkého.S WRCem sem nikdy nejel na sněhu a bude to něco složitého pro začátek.Tuto soutěž chci hlavně dojet.Kuba bude útočit na dobré výsledky ve skupině,ale já si radši počkám na asfalt beze sněhu (smích).“  Jak se vám zamlouvá tato technika,a jak stíhá spolujezdkyně číst rozpis. „Tak Pirellka,nebo-li Lenča si velice rychle zvykla,a doufám že se jí i v tom autě líbí.A jak se mi auto zamlouvá ? (smích) To se ani nemusíte ptát.Je to báječné auto.Já rád jezdím pro dívaky,a jinak to ani neumím tak že když to pošlu někde tak to jede samo.Není to např.sk B,ale je to něco na ten způsob,ale v modernější.“  Děkujeme za rozhovor,a snad se ještě zeptáme Kuby Hanzelky na něco díky.

Příspěvek byl publikován v rubrice Tiskové zprávy a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>